Στο Independence Studio Βόλου προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ειδών χορού για όλες τις ηλικίες, τα επίπεδα και τις προτιμήσεις. Στη σχολή μας θα βρείτε τμήματα προσχολικά, παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων, αγωνιστικά, επαγγελματικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα και τις τιμές μας.

Salsa/Bachata

Ο δημοφιλέστερος κοινωνικός χορός της Λατινικής Αμερικής που γνωρίζει τεράστια απήχηση παγκοσμίως, ήρθε πριν λίγα χρόνια στη Θεσσαλία από τους δασκάλους της σχολής μας και έμεινε έχοντας πλέον χορευτές όλων των ηλικιών.

Οι δάσκαλοί μας ως πρωτοπόροι στο κομμάτι αυτό, μας φέρνουν ό,τι πιο φρέσκο και νέο υπάρχει. Στο τμήμα διδάσκονται και άλλοι λατινοαμερικάνικοι χοροί όπως Bachata, Merengue, Chachacha κ.ά. Η διδασκαλία γίνεται σε ζευγάρια και κατά τη διάρκεια του μαθήματος διδάσκονται φιγούρες, τεχνική, man's/lady's styling.

Kizomba/Semba

To "ανγκολέζικο τάνγκο" στο Βόλο. Αφρικάνικοι ρυθμοί και απλότητα σε ένα χορό που έχει συνεπάρει την Ευρώπη και μόλις πέρασε τα ελληνικά σύνορα με τη βοήθεια των δασκάλων μας που ήδη έχουν στο βιογραφικό τους την 1η και την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κizomba.

Παράλληλα διδάσκονται και άλλοι αφρικάνικοι ρυθμοί ενώ σταδιακά γίνεται η εισαγωγή των μαθητών στον πιο απαιτητικό αλλά απόλυτα διασκεδαστικό ρυθμό της Semba.

Latin/Ballroom International

Οι 5 latin χοροί (Rumba, Chacha, Jive, Samba, Paso Doble) που συνδυάζουν ρυθμό, έκφραση, εκτόνωση και διασκέδαση, μπορούν να λειτουργήσουν πρωτίστως σαν χόμπι αλλά και να εισάγουν μικρούς και μεγάλους στο παρκέ του αθλητικού χορού.

Από την άλλη, το Ballroom μας παραπέμπει σε καλοστημένα ζευγάρια με φράκα για τους καβαλιέρους και εντυπωσιακά φορέματα για τις ντάμες τους; Modern Waltz, Viennese Waltz, Tango, Foxtrot και Quickstep, σε διαγωνιστικό ή κοινωνικό style , επανέρχονται δυναμικά στον κόσμο του χορού!

Ragga/Dancehall & Afrobeats

Μουσική και χορός από τη Jamaica. Ο τέλειος τρόπος να λύσετε το κορμί σας και να γνωρίσετε ρυθμούς που έχουν κατακλύσει την Ευρώπη και καταφθάνουν τώρα στη χώρα μας.

Μέσα από χορογραφίες αλλά και βασικά βήματα, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ολόκληρη την κουλτούρα του Dancehall ενώ παράλληλα θα διδαχθείτε και αφρικάνικους ρυθμούς όπως Kuduro, Coupe Decale, Azonto, Ndombolo κ.ά.