Αντώνης & Χαρά

antonis & hara

Από τα πρώτα ζευγάρια που έφεραν και ανέπτυξαν τη σκηνή της Salsa στην Ελλάδα και εκπροσώπησαν τη χώρα μας στο εξωτερικό. Έχοντας στα πόδια τους εμπειρία χρόνων και παρακολουθώντας μαθήματα με τους καλύτερους δασκάλους του παγκόσμιου στερεώματος έχουν καταφέρει να αναπτύξουν στη Θεσσαλία τη 2η μεγαλύτερη salsa σκηνή στην Ελλάδα μετά την Αθήνα και είναι υπεύθυνοι μαζί με μερικά ζευγάρια ακόμη για τη γενικότερη ανάπτυξη του χορού αυτού στη χώρα μας.

Είναι επίσης το πρώτο ζευγάρι που έφερε την Κizomba στη χώρα μας εκπροσωπώντας μας σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού. Το 2014 κατέκτησαν την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kizomba (Africadancar International Kizomba Championship) ενώ το 2015 στέφθηκαν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές βάζοντας τη χώρα μας στο υψηλότερο σκαλί.

Κάθε χρόνο καλούνται σε Salsa και Kizomba Congresses στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή όπως σε Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμάνια, Κροατία, Αγγλία, Λίβανο, Κατάρ, Γαλλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κλπ. για να διδάξουν Salsa και Κizomba και να παρουσιάσουν shows και φυσικά σε ελληνικές διοργανώσεις.

Διοργανωτές επίσης δυο εκ των μεγαλύτερων και πιο επιτυχημένων Salsa Congresses στην Ελλάδα:

Ski & Salsa Weekend (Νάουσα),

Greek Salsa Bootcamp (Βόλος)

και hosts των πρώτων εβδομαδιαίων Salsa Parties σε Βόλο και Λάρισα που έβαλαν τις δυο πόλεις να χορεύουν ασταμάτητα.

Γιώργος & Εύη

giorgos & evi

Το ζευγάρι που έδωσε ξανά ζωή στους Latin χορούς στην πόλη. Με τα καθιερωμένα τους Latin Parties έκαναν τους ανθρώπους να ζουν, να χορεύουν και να αγαπούν την Latin κουλτούρα.

Το πρώτο ζευγάρι που ξεκίνησε τον Αγωνιστικό – Αθλητικό χορό στον Βόλο, με την συμμετοχή του σε αγώνες αναγνωρισμένους από την IDSF (International Dance Sport Federation) και έφερε διακρίσεις στην πόλη.

Προπονητές τους είναι οι γνωστοί σε όλους δάσκαλοι του DANCING WITH THE STARS και για πολλά χρόνια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Ελλάδος, RICHARD & EFFIE.

Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλες χορευτικές διοργανώσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώ ήταν επίσης εμπνευστές διοργανωτές της Πανεπιστημιακής εβδομάδας Χορού (Student Dance Week) που έλαβε χώρα αρκετές φορές στο παρελθόν υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στην Independance μαθαίνετε από τους καλύτερους !!!